Soorten akoestische plafondpanelen | ACD Spanplafonds

SOORTEN AKOESTISCHE PLAFONDPANELEN

Een goede akoestiek is erg belangrijk. Dit geldt voor elke leef‐ en werkruimte. Een akoestisch probleem kan worden opgelost dankzij de op maat gemaakte plafondpanelen van ACD. Omwille van de 250 000 microperforaties per vierkante meter kunnen de verschillende soorten panelen bijdragen tot een betere akoestiek. Zo kan u genieten van een aangenaam akoestisch comfort.

ACD ontwikkelt akoestische panelen op maat aan betaalbare prijzen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten en kleuren. De akoestische plafond panelen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten die hieronder worden weergegeven.

Soorten akoestische plafondpanelen

Standaard akoestische panelen

De standaard panelen voor een betere akoestiek worden in het tabblad Akoestische plafondpanelen uitgebreid beschreven. Indien u hieromtrent nog verdere informatie wenst, mag u ons steeds contacteren.

Bedrukte akoestische panelen

Onze bedrukte akoestische panelen hebben uiteraard dezelfde eigenschappen als de standaard panelen voor een betere akoestiek. Een belangrijke meerwaarde is dat de bekleding bedrukt kan worden met een afbeelding naar keuze. Deze afbeelding kan je zelf aanleveren of kiezen uit een uitgebreid gamma aan beelden.

Translucente akoestische panelen voor een betere akoestiek

De akoestische plafondpanelen kunnen ook lichtdoorlatend zijn. Dit betekend dat het paneel voorzien wordt van LED verlichting naar keuze. Hierbij kan je kiezen tussen warm wit, koud wit, RGB of RGBW. De verlichting wordt achter de in te spannen bekleding geplaatst. Laat het verlichte wandpaneel niet enkel uw akoestiek verbeteren, maar ook deel uitmaken van een aangename sfeer in uw woon‐ of werkruimte..

Soorten akoestische isolatie

De akoestische isolatie die ACD gebruikt is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product. Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten, afhankelijk van de ernst van het akoestisch probleem. De isolatie wordt gemaakt van deels gerecycleerde polyestervezels. Het contact met polyestervezels zorgt niet voor allergische reacties, huidirritaties of ademhalingsproblemen. Het materiaal zorgt niet voor stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. De isolatie is niet giftig en is 100% recycleerbaar. Een extra voordeel is dat het zeer vormvast en elastisch is. Hierdoor zakt de isolatie niet in elkaar.

Prijsaanvraag

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Gratis offerte